سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟
خط حزب الله با عنوان فتنه تحریم‌ساز بررسی کرد

گزارشی از پشت‌پرده صدور قطعنامه‌های ضدایرانی پس از سال 88+لینک دریافت

خط حزب الله در شماره 165 به بررسی پشت پرده صدور شش قطعنامه تحریمی علیه ایران پس از فتنه سال 88 پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۶ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 27
کد خبر: ۱۷۲۲

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ شماره‌ی 165 نشریه‌ی خط حزب‌الله با عنوان «فتنه تحریم‌ساز» منتشر شد.

 

 

در طی ده روز اول آغاز فتنه 88، شش قطعنامه در کنگره‌ آمریکا علیه ایران به تصویب رسید و بعد از آن نیز تحریم‌های گسترده‌ ایران آغاز شد، خط حزب‌الله در این شماره به علل تحریم‌های ظالمانه دشمن پرداخته است. در بخشی از این متن چنین می‌خوانیم: "به موازات مخابره‌ی "پیام ضعف" به دشمن، پروژه‌ی "تحریم ایران" هم کلید خورد. برای همین هم آمریکایی‌ها با دیدن آشوب‌های داخل ایران، تنها در طی ده روز اول آغاز فتنه، شش قطعنامه در کنگره‌ آمریکا علیه ایران ارائه کرده و به تصویب ‌رساندند.

 

 

مسئولین غربی که تا پیش از این بر لزوم واقع‌گرایی در برابر ایران سخن به میان می‌آوردند و از ضرورت تعامل با ایران می‌گفتند، به‌یکباره شروع به اظهارات مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران کردند و اوبامایی که چند روز پیش از انتخابات به رهبر انقلاب نامه نوشته بود تا او را در حل مشکلات منطقه کمک نماید، به‌ناگاه با آغاز فتنه، از ایرانی‌ها خواست تا به اعتراضات خود ادامه دهند."

 

 

انقلاب اسلامی در آستانه‌ی چهل‌سالگی است و در طول این مدت راه پر فراز و نشیبی را از سر گذرانده است. در چند سال اخیر و با شدت گرفتن دشمنی‌های دشمن و به وجود آمدن برخی مشکلات در روند حرکت کشور، احساس ناامیدی نسبت به آینده، در ذهن برخی افراد ظهور یافته است. اما برخلاف اینها، رهبر انقلاب نسبت به افق و آینده‌ی جمهوری اسلامی بسیار امیدوارند. موضوعی که فهم آن در این شرایط، شاید برای بسیاری از دوستداران انقلاب هم قدری دشوار باشد. اطلاع نگاشت این شماره خط حزب‌الله به دلایل امیدواری رهبر انقلاب به آینده‌ی روشن جمهوری اسلامی می‌پردازد.

 

 

توسعه‌ی هر کشوری عملا بدون توسعه‌ی زیرساخت حمل و نقل امکان پذیر نیست و همواره کارشناسان بر این باورند که یکی از شاخص‌های موج اول توسعه، گسترش راه‌ها است. خط حزب‌الله در این شماره به توسعه و پیشرفت این صنعت در عمر 40 ساله جمهوری اسلامی ایران می‌پردازد.

 

 

سایر بخش‌های نشریه که خواندن آنها هم توصیه می‌شود بدین شرح است:

 

 
نظر حضرتعالی درباره «ولایت مطلقه‌ فقیه» و حد و مرز آن چیست؟ (پرسش و پاسخ(

 

 

 
می‌خواستند مردم را مقابل هم قرار بدهند (بازخوانی تاریخی(

 

 

 
مثل کوهْ استوار (حزب الله این است(

 

 

 
جهت‌گیری‌ها باید خلاف خواست دشمن باشد (روش تحلیل سیاسی(

 

 

 
نظام با مبارزه به‌وجود آمدبا مبارزه هم باقى ماند (نهج‌البلاغه(

 

 

 
ارامنه به کشورشان احساس تعهد می‌کنند (خاطرات رهبری(

 

 

 
حیات، با حرکت و جهاد به وجود می‌آید (تفسیر قرآن)

 

 

 
دولتمردان و دودمان پهلوی کشور را از پیشرفت محروم کرد )امام(

 

 

 
استادی بزرگ و کارگزاری باوفا (عکس نوشت(

 

 

 
رسوم غلط را کنار بگذارید (خانواده ایرانی)
 

 

 

طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله شماره 165 هفته‌نامه نیز به روح شهدای عملیات محمدرسول‌الله تقدیم می‌شود.

 

 

برای مطالعه "خط حزب‌الله" اینجا کلیک کنید.

 
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار